2018 Taurus Horoscope Preview - 2020

2018 Taurus Horoscope Preview





{På den här sidan}

Taurus Horoscopes, År 2018: Sammanfattning / förhandsgranskning av året framöver för stjärntecknet Taurus.



Översikt över Taurus Horoscope 2018

Följande är en översiktshoroskop för stjärntecknet Taurus för året 2018.



(Klicka på valfri skylt ovan för att navigera till det teckenförhandsvisningshoroskopet).



skorpiohoroskop år 2016

Taurus Horoscope Preview 2018

Expansionsområden 2018 för Oxen:

Your Taurus Horoscope 2018 pekar på livsområden som är avsedda att expandera och växa .

  • partnerskap
  • förhandlingar
  • Intimitet
  • Delade tillgångar
  • Stöd

Fram till 8 november 2018 fortsätter dina relationer att få ett kraftfullt framåtgående energi. Denna cykel som pågår nästan tretton månader hjälper dig att lyckas i partnerskap eller dra nytta av dina nära relationer.

Dina partnerskap, relaterade förmågor och förhandlingsstyrkor fortsätter att växa och expandera. Nya partnerskapsmöjligheter (ja, till och med plural!) Kan komma nu, eller chansen att föra ny energi till en befintlig engagerad relation uppstår. Relationer som ingås nu är i allmänhet framgångsrika och lyckliga - åtminstone för tillfället är de ömsesidigt gynnsamma. Ibland befriar denna transit ett befintligt partnerskap, men om detta är fallet kommer det troligtvis att bli en lättnad, eller det är en "välsignelse i förklädnad." Att träffa någon som är bättre för dig vid denna tidpunkt i ditt liv kan vara en anledning för detta, även om det är viktigt att inte hoppa in i något nytt blint. Din förmåga att komma överens med andra förbättras eftersom du är särskilt villig att kompromissa och du är mer tilltalande än vanligt. Detta inflytande började i oktober 2018 och kommer att vara med dig fram till 8 november 2018.

De positiva potentialerna med denna transitering är många: Du kan förhandla mer framgångsrikt och, om tillämpligt, vinna i juridiska frågor. Rättsliga frågor eller utmanande förhållandeproblem från det förflutna kan lösas, och mer avslappnade tvister kan också lösas i vänlighet. Du kan finna att du tar rollen som konsult eller rådgivare, eller så kan du dra nytta av hjälp av samma. God reklam kan komma din väg. Om din karriär har du arbetat med eller inför allmänheten kan du säkert förvänta dig ökad popularitet nu, särskilt om du gör rådgivning eller förhandlar om ditt jobb. Förhållanden och partnerskap drar nytta av expansiv, varm energi, svåra relationer kan undantas och / eller framgångsrika nya ingås under denna period.

Jupiter styr din sektor för intimitet, delade tillgångar och transformation. Någon av dessa saker kan knytas till partnerskap under denna tid. Ett romantiskt eller affärsmässigt partnerskap kan bildas genom anslutningar du gör i din strävan efter livsstilsförändringar, eller en livsstilsförändring / makeover kan vara resultatet av ett samarbete. Ett partnerskap kan stärkas när du kombinerar och slår samman dina resurser. För vissa kan det finnas ett plötsligt partnerskap som blir intimt snabbt.

Detta kan också vara en tid då delade övertygelser, intressen och ideologier är en samlingspunkt i en nära relation. För vissa kommer en betydande person in i ditt liv med vanliga utbildningsmål eller trossystem, möjligen genom långa förbindelser, skolor eller publicering / online-aktiviteter. För många av er lockar du människor som vill hjälpa, som är på din sida och som intresserar dig starkt.

Potentiella negativ: Du kan locka till dig partners som är mer upptagna av frihet än med parning, eller som verkar vara ganska extravaganta eller full av sig själva. Det kan vara problem relaterade till en befintlig partners extravagans eller krav på frihet, och du kanske känner detta från tid till annan fram till september . Det kan vara svårigheter att slå samman tillgångar och hantera maktdynamik i dina relationer, liksom att hantera skillnader i övertygelser, perspektiv och anpassning. Du får dock chansen att arbeta genom intressekonflikter och överbelastning, dock med en hel del stöd.

För det mesta kommer du sannolikt att ha ett förbättrat socialt liv under denna cykel. Du lär dig mycket genom dina erfarenheter och interaktioner med en viktig "annan." Fram till augusti och september befinner du dig i en utmärkt möjlighetsperiod för att dra nytta av fördelarna med detta inflytande. Allianser kan göras, och partnerskapsfrågor går smidigt. Vänskap blir väldigt mysiga för några av er, och en anda av vänskap kan vara starkt i ett partnerskap. Ett partnerskap kan vara en inspirationskälla, och förverkligandet av en långsiktig dröm eller mål verkar mer troligt nu genom stöd eller positivitet från en vän / partner. Människor som kommer in i ditt liv kan vara kreativa, konstnärliga eller inspirera din kreativitet. Det kan vara mer medkänsla och värme i en relation nu. Du lär dig också att förstå en betydande annans olika synpunkter eller sedvänjor, även med upp- och nedgångar inom detta område. Det kan vara givande resor, utbildning eller publicering som positivt påverkar en nuvarande relation eller som ger en ny anslutning till ditt liv.

Från 8 november och framåt finns det ett underbart nytt fokus på din intima värld - en möjlig fördjupning av en relation, eller en ökad förståelse för dina egna inre arbeten. Ditt intima liv förstoras och expanderar, vilket ger dig mer glädje och nya upptäckter.

Under denna cykel som varar i tretton månader (fram till december 2019) lär du dig att omfamna inre förändringar för att känna dig mer bemyndigad. Det kan finnas fler möjligheter att hitta stöd, ekonomiskt och / eller känslomässigt, men du bör vara försiktig med att leva på kredit och låna för hårt från framtiden.

Detta inflytande är med dig fram till december 2019, och det är dags att ta tillfällen i mötet som hjälper dig att känna dig bemyndigad och på toppen av ditt liv. Konversationer är djupa och leder till upptäckt. Sexualitet är rikare. Det kan finnas fördelar och stöd som kommer igenom andra, oavsett om det är pengar som återbetalas, en enklare tid att få lån eller inteckningar, en partners inkomst ökar eller om du ärver något värdefullt. Att kombinera dina egna resurser, talanger och / eller pengar med en partner kan förbättra dina egna ekonomiska utsikter.

Potentiella negativ: Att ta för mycket skuld eller förlita sig för hårt på andra för att få stöd. Speciellt i slutet av november skulle du vara klok att undvika överskott och se upp för ansamlingen av delad skuld.

Dessutom kan plötsliga ökningar eller överutvidgning ge dig personlig stress eftersom du kanske känner dig lite överväldigad ibland.

Annars är det en stark period för att öppna dig för andra och att känna dig mer säker på dina egna känslomässiga djup. Detta är en period då du ganska framgångsrikt kan rensa dig själv från några av dina inre demoner, skuld och begravda psykologiska problem. Att känna stöd eller stöd är underbart! Det förbättrar alla slags andra områden i ditt liv genom förlängning.

Områdena för sammandragning och lektioner i enkelhet:

Din Taurus Horoscope 2018 pekar på områden med sammandragning, begränsning och nödvändig "bantning" för att testa för stabila fundament. Det finns alltid livsområden som kräver mer enkelhet. Tester kan vara en del av bilden när du lär dig att livet med bara tillväxt och expansion kan fly med sig själv.

  • övertygelser
  • Utbildning
  • världsbild
  • Resa

Fram till 2020 involverar de områden i ditt liv som kräver en "back to basics" -strategi den sektor i ditt solkart som reglerar högre lärande, trossystem, resor och äventyrliga upplevelser. Det kan finnas slagsorter i dessa livsområden som om universum kontrollerar att grunden är stark. De saker som bygger på svaga fundament kan mycket väl spricka under pressen från dessa tester. De som är starka kommer dock att uthärda och stärkas ytterligare.

Detta inflytande kommer att vara med dig fram till december 2020. Du känner det mest kraftigt tidigare eller senare i cykeln, beroende på om du föddes tidigare eller senare i Taurus tecken. År 2018 påverkar det bara de första elva graderna av Taurus Ascendant och de första elva dagarna av Sun in Taurus. Men det är ett inflytande som kommer för många av er, och "i orb" för Taurus första dekan.

Tester kan komma till ditt övertygelsessystem eller inlärningsinsatser under denna cykel. Behovet av pålitlig, solid, praktisk utbildning kan bli mycket uppenbart nu. Du kan granska det trossystem som du har hållit till dags och ifrågasätta din tro - i andra, i dig själv och i livet självt. Du söker praktiska och genomförbara lösningar på problem.

Du kanske upptäcker att din förmåga att resa eller delta i högre utbildning är begränsad under denna period, oavsett anledning. Resor får endast vara för affärsändamål. Du kanske inte är så äventyrlig och föredrar att hålla dig hemma och i ditt närområde, eller kanske för vissa, som sitter fast där. Detta kan också vara en period med att lära andra vad du har lärt dig.

ängel nummer 727

Termen för denna transit är en av större realism och praktiska. Du känner dig mer kapabel att uppfylla dina skyldigheter. Livet känns robust och stabilt, och fördelarna med detta inflytande kommer sannolikt att kännas mest starkt när Saturn officiellt bildar en trine till din sol eller Ascendant. Nu och under de kommande åren kommer du sannolikt att njuta av många möjligheter att ordna ditt liv. Saturnus är i mycket bra form, genomgår i harmoni med ditt skylt och transiterar också det område på ditt solkart som det reglerar.

Detta är också en värdefull tid för att lära sig och studera praktiska färdigheter och fördjupa dina kunskaper. Du utmanas att se mer realistiskt och praktiskt på livet och din framtid. Det kan vara viktiga resultat inom publicering eller utbildning för många av er.

Områden med spänning, innovation, självständighet och snabbhet:

Din Taurus Horoscope 2018 pekar på områden i ditt liv som verkar påskynda så att du kan ta några risker, innovera och revolutionera.

  • Andlighet
  • det förflutna
  • Privatliv
  • Personlighet
  • Oberoende

I mars 2011 gick du in i en lång cykel med granskning av dina tidigare bilagor, de saker som hindrar dig från att utforska din individualitet och de saker som gör dig unik. Denna process sträcker sig över många år (det är med dig fram till mars 2019 ). Uranus skriver dock in ditt tecken från 15 maj till 6 november 2018 - det här är ett stort drag! Det sjunker tillbaka innan du skriver in ditt skylt mer permanent i mars 2019.

Fram till den 15 maj och sedan från den 6 november framåt fortsätter du att arbeta med att släppa från tidigare delar som hindrar dig från att växa. Under denna transitering kan delar av ditt privata liv ha blivit utsatta. Hemligheter du bevarade kan till exempel dyka upp. Det kan ha känt sig obehagligt till en början, men det är en del av en process som innebär att du lossnar dig från vissa områden i ditt privatliv och ditt förflutna. Många av er är mer vana vid denna energi, men för några av er, de som är födda mycket sent i Taurus tecken (28, 5 till 30 grader Taurus Ascendant och 19-21 maj), är denna energi relativt ny.

Målet nu är att befria dig från attityder som har begränsat dig från att gå vidare med ditt liv. I slutändan är du friare att börja om igen - ett liv där du uttrycker dig mer autentiskt. Du arbetar hårt för att släppa de bilagor som helt enkelt inte tjänar dig bra längre och du är ganska orädd att göra det.

Från 15 maj till 6 november 2018 påverkas din personlighet direkt och du är tvungen att göra förändringar. Denna transit kommer att återkomma mer permanent i mars 2019 och varar i sju år. För tillfället känner du den första gnallen av förändring.

Bilden du presenterar för världen och din personlighet börjar förändras ganska snabbt. Du omfamnar förändring, driver dig själv utöver dina normala gränser, uttrycker din oberoende streck och tar några personliga risker.

Potentiella negativ: Även om personliga förändringar är nödvändiga och kanske oundvikliga, är dumt risktagande och meningslöst uppror inte! Du behöver inte kasta bort allt från ditt förflutna eller helt rengöra din skiffer för att uttrycka din oberoende. Täm dina uppmaningar att göra uppror om det bara är för det eller för att bevisa något för världen. Svara på dina instinkter snarare än att bara reagera på andra om du känner dig begränsad eller begränsad.

Detta är en tid för att upptäcka din egen unika väg, och du kanske gör lite av en stänk när du smider framåt. Ditt tecken har ett rykte för att vara ganska nöjd och lättsam, eftersom du tenderar att söka harmoni, ibland till varje pris. Men detta nya tema i ditt liv antyder att du inte kommer att riskera känslor av att vara begränsad, obegränsad eller obekväm bara för en viss grad av fred.

Områden för förändring, rensning och transformation:

biblisk betydelse av 43

Din Taurus Horoscope 2018 avslöjar livsområden där förändring och transformation sker. Det är en tid för "ute med det gamla, med det nya."

  • övertygelser
  • Resa
  • Attityder & Outlook
  • Karriär
  • Hem
  • Familj
  • kommunikationer
  • Inlärning

Attityder, trossystem och lärande fortsätter att förändras i år. Du kanske rensar några av de övertygelser eller attityder som inte längre fungerar för dig. Det kan vara en underbar exponering för ett nytt perspektiv, livsstil eller kultur. Vissa av er kanske publicerar ett kreativt arbete och möter framgång.

Det kan finnas människor i ditt liv som besväras av de förändringar du gör, och dessa problem kan förstoras särskilt i november . Omständigheterna kan vara sådana att ditt intima liv konkurrerar med ditt behov att utforska världen eller utöka dina upplevelser.

År 2018 fortsätter Månens noder att påverka ditt hem och familjeliv fram till 6 november. Det finns ett verkligt behov av att få ditt inhemska liv i ordning, eftersom det kan ge fantastiska fördelar och mycket glädje i ditt liv, särskilt runt förmörkelserna i januari / februari och juli / augusti.

I mitten av juli inträffar en förmörkelse från en ny förmörkningsuppsättning i din kommunikationssektor. Temat för denna uppsättning av förmörkelser kommer att spela mer fullständigt under 2019, men du har några antydningar om dess effekter 2018. Dessutom börjar Nordnoden att transportera din kommunikationssektor från 6 november framåt och pekar på ett verkligt behov av att nå ut, ansluta, ta kontakt, lära och kommunicera, eftersom dessa saker kan ge underbara fördelar och mycket glädje i ditt liv nu och 2019.

Din planetariska härskare 2018: Venus är din planetariska härskare. Venus retrograderas från 5 oktober-16 november 2018. (Kom ihåg att det finns ingress- och baksmälla-perioder involverade med detta, och för att vara supersäker, överväg datum från 2 september-17 december). Detta är inte en idealisk tid för nya ansträngningar, början eller lanseringar, men är användbar för att titta tillbaka och lära av det förflutna.

Mer kraft för dig när din linjal står i ditt tecken, och under 2018 är denna period från 31 mars till 24 april.

Årsöversikt 2018 Horoskop:

Välj en skyltGubbarTaurusGeminiCancerLeoVirgoLibraScorpioSagittarius CapricornAquarius Pisces

2018 Kärleksguider / Horoskop för varje tecken för prognoser inom områdena romantik och relationer.

Presenterad på Cafe Astrology:

Klicka för årliga prognoser

Se våra detaljerade månatliga horoskop och våra dagliga horoskop.

Taurus månatliga horoskop

Taurus Horoscope: Gratis astrologiprognos. Förutsägelser för Oxen, månad för månad ...
Läs mer

Taurus Daily Horoscope

Taurus Daily Horoscope ...
Läs mer

Taurusöversikt 2019: Årligt horoskop

2019 Taurus Årsöversikt 2019 Taurusöversikt: Horoskop Välj ett annat tecken Väduren Taurus Tvillingarna Cancer Leo Jungfrun Vågen Skorpionen Skytten ...
Läs mer

Taurus Love Horoscope 2019

Taurus 2019 LoveScope {Love Horoscopes 2019} En horoskopguide till året framöver för kärlek, romantik och relationer för Taurus ...
Läs mer

Förhandsvisning av Taurus Horoscope 2019

2019 Taurus Horoscope Preview {På den här sidan} Taurus Horoscopes, År 2019: Sammanfattning / förhandsgranskning av året framöver för stjärntecknet ...
Läs mer

Taurus Good Days-kalender

Oxen: Goda dagar och bästa dagar för pengar, kärlek, attraktion, möjligheter, relationer, karriär och framgång ...
Läs mer

Taurus Ascendant Horoscope

Taurus Horoscope: Gratis astrologiprognos. Prognoser för Taurus Ascendant ...
Läs mer

Taurus Sun Sign Compatability Matches

Cafe Astrology erbjuder solskyltkompatibilitet: Matchningar för Oxen ...
Läs mer

Mer att utforska på Cafe Astrology:

  • Cafe Astrology Home
  • Artiklar: Lär astrologi
  • The Astrology of Love & Sex
  • Kompatibilitet
  • Rekommenderade astrologiböcker
  • Bästa tider för affärsframgång, lycka och romantik och sexualitet
  • Webbplatsindex
ängel nummer 638
  • väduren
  • oxen
  • tvillingarna
  • cancer
  • lejonet
  • Jungfrun
  • vågen
  • skorpionen
  • skytten
  • stenbocken
  • vattumannen
  • fiskarna