2018 Pisces Horoscope Preview - April 2020

2018 Pisces Horoscope Preview





{På den här sidan}

Pisces Horoscopes, År 2018: Sammanfattning / förhandsgranskning av året framöver för stjärntecknet Fiskarna.



Framöver: Fiskarna årligt horoskop

2018 Fisköversikt över horoskop

Följande är en översiktshoroskop för stjärntecknet Fiskarna fisken för året 2018.

(Klicka på valfri skylt ovan för att navigera till det teckenförhandsvisningshoroskopet).


Fiskhoroskop för 2018

Utvecklingsområden 2018 för Fiskarna:

Your Pisces 2018 Horoscope pekar på livsområden som är avsedda att expandera och växa .

  • Utbildning
  • Resa
  • Äventyr
  • övertygelser
  • Utbyte av kunskap, publicering
  • Karriär
  • Rykte

Fram till 8 november 2018 fortsätter dina trossystem, inlärningsupplevelser och hunger efter äventyr att växa och expandera i snabb takt. Du känner dig modigare och önigare, och du känner att det finns mer "där ute" för dig att lära dig och ta in.

Detta är en tid i ditt liv när du inte svettar de små sakerna lika mycket. Du ser det bredare perspektivet på livet och du känner i allmänhet stöd, så att mindre besvär inte stressar dig lika lätt. Din positiva syn är märkbar under denna cykel. Lär dig så mycket du kan nu i förberedelserna för nästa cykel som börjar i november 2018 som sätter din karriär i centrum. Du vill vara beredd!

Dina åsikter om själva livet i vid mening förändras, växer och mognar. Anslutningar med avlägsna kulturer, människor eller en bredare kunskapsbas kan öppna upp möjligheter att växa personligen. Undervisning och delning av kunskap kan vara i starkt fokus. Det är en bra tid för publicering, skrivning och media.

Du kan överväga att finjustera dina talanger och färdigheter med högre utbildning eller erfarenhet under den tretton månaders cykeln.

Nya inlärningsupplevelser såväl som "liv" -upplevelser (resor, äventyr, kontakter med andra i en helt annan kultur än din, och så vidare) kommer sannolikt att dyka upp. Under det kommande året kanske du har möjlighet att nå en bredare publik. Du kan välja att lära dig ett nytt språk eller ta på andra intressanta studier.

Detta kan vara en tid då du får vänner på avlägsna platser eller som har oerhört olika bakgrunder eller perspektiv än du och som berikar ditt liv under denna stärkande cykel. Detta kan också vara en tid för resor för företag eller undervisning och vägledning i din karriär.

Detta kan vara en kraftfull tid för möjligheter att utvidga dina upplevelser och imponera på andra, särskilt fram till augusti. Några av er kunde träffa en rolig vän eller ett romantiskt intresse genom dina resor annan aktivitet som innebär att bryta den vanliga rutinen. Publicering kan vara i fokus. Kommunikationer trivs. Publicering eller självpublicering kan vara starkt nu och kan vara ganska framgångsrik. Undervisning, vägledning och lärande är också stora teman. Detta är också en lysande period för nätverk, utbildning, publicering och sociala framsteg. Du lär dig saker som ändrar ditt perspektiv. Det är ett starkt år för att läka, komma ut ur ditt skal och komma till ditt eget.

Från den 8 november och framåt har Jupiter klättrat till toppen av ditt solkart. Dina ambitioner, karriär, affärsmål och rykte växer och utvecklas. Dina talanger och färdigheter erkänns nu som aldrig tidigare (åtminstone inte om tolv år). Allt det hårda arbete du lagt ned börjar betala sig och belönas - eller åtminstone erkänd. Detta inflytande kommer att vara med dig fram till december 2019.

Du är i rampljuset på något sätt under denna cykel. Även om det är en bra period för expansion och erkännande på professionell nivå, och du bör dra nytta av det, välj dina projekt noggrant. Ta inte på dig mer än du klarar av. Se också för skvaller eller missupptagning av information. Var försiktig med situationer som kan spridas ur proportioner eller missförstås.

Detta kan vara en tid med betydande framsteg i den yttre världen, en lycklig statusändring och ökat erkännande. Jupiter står i sitt eget tecken under denna transitering, vilket betyder att den presterar mycket bra här.

Ditt hårda arbete och din insats kan erkännas nu. Du kan befinna dig i en position som verkligen passar dig. Du är mycket stolt över det arbete du gör. För några av er kan mer prestige eller högre social ställning vara en del av bilden nu. Du kan vara ganska karismatisk i en ställning som myndighet eller ansvar. Framsteg för att uppnå ett viktigt mål kan ske nu. Ditt rykte kan förbättras på något betydande sätt. Du har mer tro på dina mål och ambitioner under den här perioden av ditt liv.

Detta är en tid då att tro på dig själv, din kompetens och din förmåga att ta ledningen öppnar dig möjligheter. För det mesta kommer du sannolikt att dra fördel av denna period i ditt liv för att utöka din räckvidd. Du befinner dig i en period där du finner betydligt mer glädje i ditt arbete eller känner dig särskilt bra när du ska.

Din världsliga eller offentliga status kan ändras till det bättre. Det kan finnas en befordran, nya jobbmöjligheter, ett examensbevis, en viktig utmärkelsen eller äktenskap - något officiellt.

Detta kan vara en tid för att komma in i rampljuset på ett betydande sätt. Myndighetspersoner eller andra inflytelserika människor tenderar att titta på dig gynnsamt, se mer potential i dig och lätt hjälpa dig, så fungera det! Något kan hända nu, eller omständigheterna är sådana, att din karriär (eller yrkesintressen i allmänhet) expanderar och du får mer glädje och glädje av ditt arbete. Du kan njuta av mer frihet, eller kanske till och med ansvar, i din karriär. Hursomhelst är det ett steg till det bättre i ditt sinne. Integritet, direkthet och ärlighet kommer du överallt nu. Ju mer villig du är att lägga dig själv i rampljuset, desto mer positiva är belöningarna - det är inte dags att vara en krympande violet!

ängel nummer 1005

Områdena för sammandragning och lektioner i enkelhet: Karriär, rykte, ansvar, vänskap, orsaker, önskningar

Your Pisces 2018 Horoscope pekar på områden med sammandragning, begränsning och nödvändig "bantning" för att testa för stabila fundament. Det finns alltid livsområden som kräver mer enkelhet. Tester kan vara en del av bilden när du lär dig att livet med bara tillväxt och expansion kan fly med sig själv.

Fram till 2020 är de områden i ditt liv som kräver en "back to basics" -metod kopplade till sektorn i ditt solkart som reglerar vänskap, grupp- och samhällsengagemang och personliga drömmar och ideal. Det kan finnas slagsorter i dessa livsområden som om universum kontrollerar att grunden är stark. Saker som bygger på svaga fundament kan mycket väl spricka under pressen från dessa tester. De som är starka kommer att uthärda och stärkas .

Detta inflytande kommer att vara med dig fram till 2020. Det kan kännas mest kraftigt tidigare eller senare i cykeln, beroende på om du föddes tidigare eller senare i Fiskens tecken. År 2018 är de som är mest berörda av denna transit den som är födda under de första elva dagarna av Fiskarnas tecken och de med en Ascendant på 1 till 11 grader Fiskarna.

Tester kan komma till dina vänskap under denna långsiktiga cykel. Du kanske är mer diskriminerande när det gäller att få nya vänner, eller omständigheterna är sådana att du spenderar mindre energi på nätverk och engagemang i ditt samhälle eller i team och grupper. Befintliga vänskap kan uppleva några tester eller försök under denna cykel, och ett eller eventuellt fler vänskap kan upphöra. De som är sanna kommer dock att stärkas. I själva verket kan detta vara en underbar period för att bilda eller stärka en varaktig allians med en person, grupp eller sak.

Att hålla vänskap starkt och friskt kräver ansträngning. Vänner eller grupptillhörigheter kan verka mer krävande för din tid och energi nu, eller du kan känna stress över hur mycket av dig själv du lägger i dina sociala skyldigheter. Det kan vara en del belastning på en vänskap på grund av ett ökat fokus på andra livsområden för några av er. Vänskap eller orsaker kan tömma dig ibland om du ger för mycket medan du ignorerar dina egna behov. Fram till september kan det till exempel vara stress från både utbildnings- och sociala läger eftersom varje livsområde kräver mycket av dig (eller du vill ha mer av dessa saker!).

Alternativt kan du välja att bidra till ditt samhälle på betydande, konkreta och praktiska sätt under denna transitering. Det kan vara trevliga möjligheter att skapa långvariga förbindelser. Du kan ha mer inflytande i en grupp, kanske naturligtvis ta ledningen. Det är en tid för att göra solida planer för din framtid.

Detta är en givande period totalt sett, särskilt om du fokuserar mer på långsiktiga fördelar och mindre på frustrationer på kort sikt. Saturnus är i ett tecken på att den härskar, Stenbocken, under denna period och presterar mycket bra här som ett resultat. Förra gången Saturn flyttade genom Stenbocken var från 1988-1990.

Områden med spänning, innovation, självständighet och snabbhet 2018: Ekonomi, värderingar, säkerhet, kommunikation, anslutningar och transport

Ditt Horiskop från Fiskarna 2018 pekar på områden i ditt liv som verkar påskynda så att du kan ta några risker, innovera och revolutionera.

I mars 2011 gick du in i en lång cykel där din inställning till personlig ekonomi såväl som ditt värdesystem har förändrats snabbt. Detta inflytande är med dig fram till mars 2019, men i år, från 15 maj till 6 november 2018, flyttar det framåt innan det faller tillbaka (se nedan). Som sådan finns det två teman under 2018 uppdelade enligt följande:

Fram till den 15 maj och sedan efter den 6 november 2018 fortsätter det att vara fria från några av dina materiella bilagor. Ekonomiska upp- och nedgångar är möjliga, speciellt i början av november och början av december, när några av er kan ha att göra med en oberäknelig inkomst som påverkar resor, utbildning eller att komma ut och ut.

När det gäller inkomst, utmanas du att tänka utanför rutan för att komma med livskraftiga planer för att förbättra din ekonomi. Ditt värdesystem förändras snabbt igen i år. Helst har du haft möjligheter att driva alternativa ansträngningar samtidigt som du håller en stabil inkomst.

Från 15 maj till 6 november 2018 överför Uranus din kommunikationssektor. Uranus kommer att återgradera och återvända till din resurssektor den 6 november och kommer att flytta i din kommunikationssektor mer permanent i mars 2019. För närvarande får du antydan till en kommande långsiktig cykel som revolutionerar de sätt du kommunicerar och ansluter till världen omkring dig .

Under denna cykel kan kommunikation, lärande och anslutningar vara oförutsägbara och ovanliga, men också inspirerande och spännande. Du öppnar upp och uttrycker dina mer unika idéer. Ditt dagliga liv är säkert väldigt färgstarkt. Regelbundna möten med grannar, släktingar och bekanta samt vardagliga aktiviteter och affärsaktiviteter förändras alla ganska dramatiskt. Dessutom utvecklas dina grundläggande mentala attityder. Dina intressen kan bli ganska eklektiska under denna cykel. Studier kan vara ojämna eller deltid.

Relationer med bekanta, grannar, studenter och syskon och lärande är spännande och engagerande. Du kanske blir medveten om någon ny och särskilt användbar information som sätter en helt ny lutning på ditt liv. I augusti kan du ansluta på bra sätt med vänner och grupper. Detta inflytande stöder dina ansträngningar för att uppnå en bättre balans mellan arbetsliv och liv. Det kan vara kraftfulla möjligheter att skapa stimulerande vänskap eller gruppförbindelser.

Även om du inte vanligtvis är en person som suddar ut saker för snabbt, kan detta vara ett tema nu och under kommande år! Se till att du får ord att arbeta för istället för mot dig.

Områden för förändring, rensning och transformation

Din Horiskop från Fiskarna 2018 avslöjar livsområden där förändring och transformation sker. Det är en tid för "ute med det gamla, med det nya." Följande områden är de viktigaste områdena för transformation för dig 2018:

  • vänskap
  • grupper
  • Integritet
  • Själarbete
  • Arbete
  • Hälsa
  • tjänster
  • Vanor
  • romantik
  • Kreativt uttryck

Attityder gentemot vänner och gruppinvolveringar fortsätter att förändras i år. Du har enormt stöd för dessa förändringar under 2018, särskilt från januari till september . Denna period är utmärkt för publicering, nätverk och anslutning. Du är i en stark position att främja dina intressen genom dina kontakter med andra, och de erfarenheter du har är givande, lärande och stärkande att starta. Lycka och uppfyllelse genom att utvidga ditt sinne, bredda din sociala cirkel, resor och anslutningar till människor med en annan kulturell bakgrund än du anges. Din idealistiska natur stimuleras, och du längtar troligen efter en anslutning till mer andliga eller idealistiska sysselsättningar. Du får en starkare känsla av tillhörighet genom anslutning till något större än dig själv.

Utmaningar med dessa frågor är mer troligt i november när uppmärksamhet på karriär eller ansvar kan kollidera med din vänskap eller lycka mål. Det kan finnas en stark frestelse att ta för mycket, men det kan leda till överbelastning. Men möjligheter genom dessa förändringar kommer sannolikt att presentera sig. Vänskap eller gruppföreningar som inte har stärkt dig eller inte längre gör det kan vara kvar, men det ger utrymme för mer autentiska, stärkande förbindelser.

Under 2018 fortsätter kosmos att utmana dig att förbättra din inställning till service, hälsa, arbete och integritet, som är avsett att utvecklas på viktiga sätt. Omständigheterna är sådana att du behöver utveckla vissa hälsosamma vanor, rutiner och scheman. Du uppmanas att befria dig från skuld om underpresterande och att utveckla tro och förtroende för en större och mer spirituell plan. Det är dags att släppa några av dina rädsla för att du inte gör tillräckligt, att utveckla mer medkänsla och förståelse för andra, och att vara ödmjuk och känna dig trygg med vetskapen att du (och andra) inte är perfekt. Det är dags att släppa några av dina besatthet med regler, detaljer och rädsla för att inte göra saker perfekt, men det är också viktigt att ta hand om din livsstil och vanor. Oväntade komplikationer kan tvinga dig att ta resten du behöver om du inte inser detta behov och matar det. Arbeta med att hitta en balans mellan mental hälsa och fysisk hälsa; och mellan arbete och vila, särskilt kring förmörkelserna i januari / februari och juli / augusti.

I mitten av juli inträffar emellertid en annan förmörkelse i din romantik och underhållningssektor. Detta är ett helt nytt tema som kommer att utvecklas mer fullständigt under 2019, men du får antydningar av det nu. Du utmanas att uttrycka dig mer kreativt och öppet. Nya gruppföreningar kan göras, vänskap kan expandera och du utmanas att hitta en balans mellan ditt romantiska liv och dina kontakter med vänner.

När North Node rör sig genom ditt arbets- och hälsosektor fram till 6 november 2018 uppmanas du att möta dina behov och önskemål att tillhandahålla tjänster eller bedriva arbete som verkligen passar dig, samt att vara särskilt uppmärksam på din hälsa . Du kan dra stor nytta av att organisera ditt liv och spendera mer tid och energi på att ta hand om din hälsa och din kropp. Detta är en av de viktigaste nycklarna till lycka under 2018.

Efter den 6 november 2018 flyttar den verkliga nordnoden av månen in i din romantik, nöje och kreativitet, och du kan dra stor nytta av att uttrycka dig mer lekfullt och unikt. Var inte rädd att sticka ut från mängden nu.

Dina planetariska härskare 2018: Neptune och Jupiter är dina planetariska härskare. Neptune är i ditt tecken igen, hela året, påminner dig om din speciella magi. Denna transit är med dig under många år framöver! Du uppmuntras att ansluta, våga ut, bredda dina horisonter och lära dig fram till november, varefter din karriär och rykte blir stora teman. Dina härskare bildar en härlig trine med varandra och du kommer till din egen under 2018. Detta inflytande är magi för självupptäckt, och det är också bra för personlig överklagande.

Årsöversikt 2018 Horoskop:

Välj en skyltGubbarTaurusGeminiCancerLeoVirgoLibraScorpioSagittarius CapricornAquarius Pisces

zodiac virgo 2017

Relaterad läsning:

Fiskens dagliga horoskop

Fiskarna Daily Horoscope, idag inom astrologi, förutsägelser ...
Läs mer

2019 Fisköversikt: Horoskop

2019 Fisköversikt 2019 Fisköversikt: Horoskop Välj ett annat tecken Väduren Tvillingarna Tvillingcancer Leo Jungfrun Vågen Skorpionen Skytten Stenbock ...
Läs mer

Förhandsvisning av Pisces Horoscope 2019

2019 Pisces Horoscope Preview {På den här sidan} Pisces Horoscope, År 2019: Sammanfattning / förhandsgranskning av året framöver för stjärntecknet ...
Läs mer

Fiskarna 2019 Love Horoscope

Fiskarna 2019 LoveScope {Love Horoscopes 2019} En horoskopguide för året framöver för kärlek, romantik och relationer för Fiskarna ...
Läs mer

Fiskens månatliga horoskop

Pisces Horoscope: Gratis astrologiprognos. Månadsvisa förutsägelser ...
Läs mer

Fiskarnas bra dagar kalender

Fiskarna: Goda dagar och bästa dagar för pengar, kärlek, attraktion, möjligheter, relationer, karriär och framgång ...
Läs mer

Om Fiskarna Fisken: Astrologi / Zodiac

Cafe Astrology tolkar Fiskarna: Sun, Moon, Ascendant, Mercury, Venus och Mars in Pisces ...
Läs mer

Fiskarna Ascendant Horoscope

Pisces Horoscope: Gratis astrologiprognos. Förutsägelser för Fiskarna Ascendant ...
Läs mer

Presenterad på Cafe Astrology:

Klicka för årliga prognoser

Se våra detaljerade månatliga horoskop och våra dagliga horoskop.

Mer att utforska på Cafe Astrology:

  • Cafe Astrology Home
  • Artiklar: Lär astrologi
  • The Astrology of Love & Sex
  • Kompatibilitet
  • Rekommenderade astrologiböcker
  • Bästa tider för affärsframgång, lycka och romantik och sexualitet
  • Webbplatsindex
  • väduren
  • oxen
  • tvillingarna
  • cancer
  • lejonet
  • Jungfrun
  • vågen
  • skorpionen
  • skytten
  • stenbocken
  • vattumannen
  • fiskarna