Capricorn Horoscope Preview - 2020

Capricorn Horoscope Preview





{På den här sidan}
oktober 2015 Vattumannen horoskop

Stenbock Horoskop, År 2018: Sammanfattning / förhandsgranskning av året framöver för stjärntecknet Stenbocken.



Stenbockhoroskop 2018 Översikt

Följande är en översiktshoroskop för stjärntecknet Capricorn the Goat för året 2018.



(Klicka på valfri skylt ovan för att navigera till det teckenförhandsvisningshoroskopet).



Capricorn Horoscope Preview

Välj ett annat tecken

väduren
oxen
tvillingarna
cancer
lejonet
Jungfrun
vågen
skorpionen
skytten
stenbocken
vattumannen
fiskarna
Alla tecken

Fler Stenbock Horoskop

Dagligen
En gång i månaden
Årlig
Årlig kärlek

Utvecklingsområden 2018 för Stenbocken: Vänskap, nätverk, sociala och lyckliga mål, integritet, andlighet

Your Capricorn 2018 Horoscope pekar på livsområden som är avsedda att expandera och växa .

Fram till 8 november 2018 fortsätter dina kontakter till andra, gruppföreningar och vänskap att växa ut och växa. Detta inflytande har varit med dig sedan oktober 2018 och fortsätter till november 2018.

Detta är en tid för att känna dig betydligt mer säker på framtiden och om din förmåga att sätta igång planer som gör att du kan uppnå några av dina mest älskade hopp och drömmar .

Det är en tid då du är fylld med idéer om framtiden. Du planterar frön så att säga och syftar till att komma igång med projekt som kommer att skörda belöningar i framtiden. Även om detta kan vara spännande, försök inte att ta på dig mer än du kan hantera. Din vision är ganska optimistisk, och du kanske kan uppskatta vad du kan göra på vägen! Men ett eller två projekt kan vara inspirerande och också ganska innovativa.

Med mer kontakt med andra, oavsett om det handlar om en utvidgad grupp av anslutningar eller online, kommer du säkert att komma med nya idéer och bli inspirerad. Andra kan peka dig i nya riktningar. Det kan vara en anledning att du arbetar mot entusiastiskt. Ett nytt kommunikationsprojekt kan locka dig och få dig i kontakt med intressanta och hjälpsamma människor. Företagsinkomster eller möjligheter att utöka egenföretagande bör öka.

Detta kan vara en tid för spirande vänskap och / eller gruppinvolveringar. Nya människor kan komma in i ditt liv och söka efter din vänskap, eller befintliga vänskap kan uppdateras eller förbättras. Möjligheter att gå vidare eller för nya inlärningsupplevelser kan komma genom partners, vänskap och nätverk.

Potentiella utmaningar: alltför ofta betoning på aktiviteter som tar dig bort från ditt praktiska ansvar. Det kan finnas utmaningar relaterade till hem och familj och problem med att finansiera dina drömmar och planer.

Men för det mesta kommer du sannolikt att utnyttja denna period i ditt liv för att utöka ditt sociala liv och vänner och drömma om spännande nya vägar för framtiden. Några av er kan träffa en partner genom en vän, samarbeta med en vän eller njuta av förbättrade relationer med en betydande annan, särskilt från december 2018 till augusti 2018 . Det finns också speciell energi med dig från januari till september 2018 för att öka din vädjan med vänner och nätverk. Dina innersta hopp, önskningar och drömmar kan vara en verklig drivkraft bakom många av dina handlingar i år.

Från 8 november och framåt växer och växer din andliga värld, medkänsla, privatliv och tolerans. Tidigare frågor förstoras i ditt liv nu. Du tenderar att sortera igenom de attityder som tjänar dig väl, och beteenden som måste gå för att du ska växa och förbättra dig under denna cykel som löper fram till december 2019.

Detta är i allmänhet en varm, skyddande cykel, även om Jupiter i bakgrunden i ditt diagram kan vara en viss känsla av att du inte verkligen lever eller upplever ditt liv till fullo, eller att din glädje i livet inte är så uppenbar för andra . Du kan utforska rådgivning, andliga eller psykiska talanger. Det kan vara några uppoffringar som är involverade i dina personliga relationer.

Du kan också vara särskilt medkännande och empatisk. Detta kan vara en bra period för frivilligt arbete eller för arbete som utförs bakom kulisserna, privat eller i hjälpsyrken.

Du är sällskaplig när tillfället kräver det, men under denna cykel får du mycket extra glädje genom ensamhet eller tider för att lägga dig lågt och hålla dig själv.

Potentiella utmaningar: Escapism. Du kan ofta frestas att undkomma ditt dagliga ansvar och utmaningar och bör undvika att förlita dig på droger, dricka eller andra "glamorösa" former av flykt.

Jupiters inflytande anses i allmänhet positivt, och det är i slutändan. Det verkar emellertid för att förstora det område på diagrammet som det påverkar, och ibland kan det vara obekvämt om du har problem i detta område, åtminstone initialt. I ditt fall, om du är ensam eller om du känner dig hjälplös, och om du har problem inför ditt förflutna, kan detta inflytande öka dessa problem. I slutändan är det till det goda. Kosmos ber dig nu att överge några av dina vidhäftningar och att överlämna dig till det okända. Det är nödvändigt att släppa kontrollen. Att bygga upp din tro är det arbete du gör nu. Även om din tendens är att spela en stödjande roll för andra just nu, om du tar för långt, måste du dra några gränser när det gäller din energi och tid. Det finns starkare glädje i att vara till tjänst för andra, men var försiktig så att du tar hand om dig själv också.

Men för det mesta kanske du känner dig känslomässigt säker och stödd under denna cykel. Dina uppfattningar ökar. Din förmåga att offra för andra eller för yrken som du tror på ökar och du bygger förtroende för dig själv när du hjälper och stöder andra.

Områdena för sammandragning och lektioner i enkelhet:

Din Capricorn 2018 Horoscope pekar på områden med sammandragning, begränsning och nödvändig "bantning" för att testa för stabila fundament. Det finns alltid livsområden som kräver mer enkelhet. Tester kan vara en del av bilden när du lär dig att livet med bara tillväxt och expansion kan fly med sig själv.

  • Personlighet
  • Sätt
  • Kropp

Fram till 2020 är de områden i ditt liv som kräver en "back to basics" -metod kopplade till sektorn i ditt solschema som styr dina personliga sätt, personlighet, bild och utseende. Denna sektor reglerar också hur du initierar saker - din första impuls för att hantera dagliga krav. Det kan finnas slagsorter i dessa livsområden - som om universum kontrollerar att grunden är stark. Saker som bygger på svaga fundament kan mycket väl spricka under pressen från dessa tester. De som är starka kommer att uthärda och stärkas.

Detta inflytande är med dig fram till 2020. Det kännas mest kraftigt tidigare eller senare i cykeln, beroende på om du föddes tidigare eller senare i Stenbockens tecken. I år drabbas de som är födda under de första elva dagarna av Stenbocken och de som har en Ascendant på 1-11 grader av Stenbocken mest direkt. (Stenbockar födda 23 december - 2 januari, och de som har en Stenbockuppstigning på 1-11 grader).

Under denna cykel är du troligen mer försiktig än du brukar vara och ibland pessimistisk. Denna transitering låter dig inte fortsätta med illusioner om jaget, kroppen och personliga förmågor. Slutresultatet är en nygrundad identitet och en realistisk förståelse av jaget. När det gäller karriär och projekt kanske yttre tecken på framsteg inte är lika kommande, men det arbete du gör under denna transitering kommer att lägga en grund för framtida framgång och framsteg!

Det är en stark tid att bokstavligen bantas om det är ett mål. Du kan mer framgångsrikt börja nya och förbättrade hälsoregimer, dieter och liknande, helt enkelt för att det är en tid då du tittar i spegeln och ser dig själv tydligt (istället för vad du vill se). Du kan vara seriös under den här fasen, med mer oro för ditt ansvar och skyldigheter. Du kommer i kontakt med din inre styrka, och det tar lite tid och anpassning. Detta är en grundenergi som får dig tillbaka i kontakt med verkligheten.

Detta är också en viktig period för frågor som rör din personliga identitet och självbild med Saturn, din linjal, i ditt tecken. Försök att inte komma över som en tung under denna period - inte alla går igenom samma cykel samtidigt som du. Men andra ser dig som mer ansvarig. Självdisciplin kommer också mer naturligt.

Det bästa sättet att hantera Saturnus transitering genom ditt skylt är att uppfylla dina skyldigheter efter bästa förmåga. Titta närmare på de områden du har tillåtit att glida och lyssna på dina besvikelsekänslor, men låt inte detta bli till ånger eller harsel . Fokusera istället på förbättringar och ha i åtanke långsiktigt. Kortsiktighet nu kan få dig till problem. Otålighet kommer inte att belönas.

Medan Saturnus i ens eget tecken inte är den mest önskade transitering, förstår Stenbockarna Saturnine energi och klarar sig bra med den. Saturn presterar mycket bra i Stenbocken, med andra ord. Förra gången Saturn transiterade Stenbocken var från 1988-1990.

Områden med spänning, innovation, självständighet och snabbhet: hem, familj

Capricorn Horoscope 2018 pekar på områden i ditt liv som verkar påskynda så att du kan ta några risker, innovera och revolutionera.

I mars 2011 gick du in i en lång cykel där familjeliv och hemlivet kan vara oförutsägbara och ovanliga, men också inspirerande och spännande. Detta inflytande är med dig fram till mars 2019 med undantag av 15 maj till 6 november i år, när du får en smak av det kommande sjuåriga temat. Dessa teman delas upp i år enligt följande:

Fram till den 15 maj och sedan efter 6 november kan du bestämma (eller du redan har bestämt dig) att flytta under denna cykel, eller vara i stånd att, eller så kan du dramatiskt ändra din inställning till ditt inhemska liv. Mer frihet söks, och om din nuvarande inhemska uppsättning känns begränsad eller begränsande, måste du göra viktiga förändringar.

Hemlivet kan vara uppe i luften på något sätt under denna period av ditt liv. Det kan vara en känsla av att vara orolig eller osäker på till exempel om du vill lägga rötter. Visst kan du inte tvinga konvention eller tradition på familjen eller hemmet under denna transit.

Din inställning till det förflutna och traditioner förändras också ganska snabbt. Gamla band till ditt förflutna kan brytas, och ibland kan detta vara oroande, men idealiskt tar du viktiga steg mot att skära ut en identitet som bättre passar den "sanna dig."

Plötsliga förändringar, rebellerhet eller konflikter kan upplevas särskilt i början av november och mitten av december . Undvik att reagera blindt på utmaningar och känn istället vad som är viktigt för dig innan du vidtar åtgärder. Du kan uppleva en starkare önskan att sträva efter socialt liv eller mål, och det kan komma i konflikt med handlingen på hemmaplan. Hemkrav och personliga krav tävlar och du kan gå överbord i endera eller båda områdena. Rastlöshet är troligt. Plötsliga möjligheter eller utmaningar kan dyka upp relaterade till hem, familj och karriär. I slutändan leder de till en mer balanserad inställning till ditt liv.

Från 15 maj till 6 november 2018 går du in i en lång period där ditt romantiska och kreativa liv kan vara oförutsägbart och ovanligt, men också inspirerande och spännande. Du är mer lockad av människor som är frisinnade, individualistiska och kanske till och med excentriska på en romantisk nivå - eller det är de typer av människor eller upplevelser du lockar in i ditt liv. Ditt romantiska liv kommer säkert att vara väldigt färgglatt i år och de kommande åren. Du väljer också ditt "inre geni" när det gäller att uttrycka dig själv på ett kreativt sätt. Detta kan vara en mycket uppfinningsrik period. Ovanliga möjligheter att träffa människor dyker upp. Detta kan vara en tid med okonventionella kärleksaffärer för vissa.

vad betyder 37

Observera att detta inflytande startar mer konsekvent från mars 2019 framåt (fram till april 2026).

Områden för förändring, rensning och omvandling: personlighet, bild, attityd, inkomst, delade tillgångar, självvärde, intimitet

Capricorn Horoscope 2018 avslöjar livsområden där förändring och transformation sker. Det är en tid för "ute med det gamla, med det nya."

Din yttre personlighet och hur du närmar dig livet och utmaningarna fortsätter att förändras i år. Din personlighet fortsätter att forma under 2018. Detta är verkligen en tid för att uppfinna dig själv igen! Du kommer att behöva stå emot lusten att kontrollera händelserna i ditt liv, hur du möter andra och ditt sätt under denna viktiga cykel. Du lär dig om dina inre motivationer, och ibland kan detta vara en obekväm process eftersom du kommer i kontakt med de mörkare delarna av din psyke samtidigt. Men du lär i slutändan att du inte kan kontrollera händelserna i ditt liv och att du inte kan kontrollera andra och hur de känner för dig, men du kan lära dig självkontroll.

Du utnyttjar din inre kraft, och hur du hanterar den kommer att göra hela skillnaden i kvaliteten på dina upplevelser nu.

Utmaningar med denna transitering är mer benägna att visa sig i slutet av november, när du kanske har tagit på dig alltför många personliga och professionella mål än som är till hjälp för dig. Sköta ambitioner men skjut inte dig själv för hårt och undvik att gå över toppen. Känn igen gränser, så svårt som det här kan se ut för tillfället! Detta gäller särskilt från november framåt, när det är viktigt att respektera ditt extra behov av vila och avkoppling.

Under 2018 fortsätter North Node att utmana dig att förbättra din ekonomiska bild. Din ekonomi utvecklas på viktiga sätt. Beroende på andra avslöjas och kan känna sig obekväma till en början. De sätt du hanterar pengar måste förändras, men också din inställning till hur effektivt du kan tjäna en inkomst, spara och bero på dig själv. Du upplever ett starkt behov av att eliminera saker du inte längre behöver. Du kanske upptäcker att din inställning till att gå framåt förbättras i direkt proportion till din förmåga att bli av med överskottsbagage - det bokstavliga leder till det figurativa. Det är troligt att man blandar sig i din ekonomi.

Nordnoden i din intimitetssektor fram till 6 november pekar på ett verkligt behov av att dela dig själv med andra på effektiva och stärkande sätt, särskilt kring förmörkelserna i januari / februari och juli / augusti.

Med en förmörkelse i mitten av juli och North Node i din partnerskapssektor från 6 november, ser du början på ett nytt tema som kommer att spela mer fullständigt under 2019, och du uppmanas att möta dina behov och önskar att samarbeta eller kompromissa och dela.

Din planetariska härskare 2018: Saturn, din härskare, är nu i ditt tecken och sätter dig i en starkare position. Saturnus retrograderas från 17 april till 6 september, och detta är en naturlig period för att få andetag, introspektion och ompröva dina mål. Återstoden av året, Saturnus är direkt, och du tenderar att känna mest effektiva åtgärder.

Årsöversikt 2018 Horoskop:

Välj en skyltGubbarTaurusGeminiCancerLeoVirgoLibraScorpioSagittarius CapricornAquarius Pisces

2018 Kärleksguider / Horoskop för varje tecken för prognoser inom områdena romantik och relationer.

Presenterad på Cafe Astrology:

Klicka för årliga prognoser

Se våra detaljerade månatliga horoskop och våra dagliga horoskop.

Mer att utforska på Cafe Astrology:

  • Cafe Astrology Home
  • Artiklar: Lär astrologi
  • The Astrology of Love & Sex
  • Kompatibilitet
  • Rekommenderade astrologiböcker
  • Bästa tider för affärsframgång, lycka och romantik och sexualitet
  • Webbplatsindex
  • väduren
  • oxen
  • tvillingarna
  • cancer
  • lejonet
  • Jungfrun
  • vågen
  • skorpionen
  • skytten
  • stenbocken
  • vattumannen
  • fiskarna